De gezelligste salon van Groesbeek en omstreken

Het wondermiddel genaamd Olaplex is enorm populair. Maar wat is Olaplex nu eigenlijk en wat kan je er allemaal mee? Waarom is Olaplex zo geweldig? Wij leggen het je uit!

Is je haar beschadigd? Is je haar droog en dof? Zwak en futloos? Of breekt je haar soms zelfs volledig af? Olaplex to the rescue! De schade aan je haar ontstaat doordat bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden door processen zoals het verhitten van je haar met een stijltang of föhn en het blonderen of verven van je haar. Deze chemische en thermische behandelingen breken de zwavelbruggen in je haar. Deze verbindingen, de zwavelbruggen, bepalen de stevigheid van je haar. Raken deze beschadigd, dan is het resultaat zwakkere lokken.

Gelukkig hebben we hier Olaplex voor. Olaplex wordt gezien als een technologische doorbraak in de cosmetische industrie. Wie wil er nou geen stevig, glanzend en gezond haar? Olaplex maakt het namelijk mogelijk om je haar keer op keer te kunnen blijven verven of krullen en stylen zoals jij het wilt, zonder dat je haar er beschadigt door raakt.


Ons team kan je in onze salon meer informatie over Olaplex geven.